Trei forme la alegere:

Dreptunghiulară
Ref. TF1-730R

Cu scobitură 
Ref. TF1-730D

Trapezoidală 
Ref. TF1-730T

Cu opțiunea Ref. TF1-4260
Tetieră culisantă: 
lungimea planului este de 1,85 m 

Contactati-ne pentru o oferta

+40 (740) 129 128

Descriere Mese de masaj

Mesele de masaj reprezintă inima oricărui centru de terapie fizică, spa sau salon de înfrumusețare. Acestea nu numai că susțin confortul pacienților, dar reprezintă și un instrument indispensabil pentru terapeuții masajului. În rândurile următoare, vom vorbi despre o categorie specială: mesele de masaj pliabile și profesionale, cu o rigiditate maximă a cadrului, suportând o greutate de până la 180 kg. Acestea sunt mesele de masaj ce promit să aducă o nouă dimensiune experienței de wellness.

Construite pentru a răspunde celor mai înalte standarde de calitate și performanță, mesele de masaj oferite în categoria noastră Mese Masaj Gama Mondiale au ca principale caracteristici: ridicarea cu cadre cu un decalaj de 22 cm, ideală într-un spațiu de lucru normal. Acest lucru le face extrem de versabile și adaptabile nevoilor specifice ale fiecărui profesionist în masaj.

Mesele pentru masaj din aceasta categorie sunt disponibile în trei forme distincte: dreptunghiulare, cu scobitura și semi trapezoidală. Indiferent de formă, toate au o lungime standard de 1.95 metri. Formele sunt concepute special pentru a se potrivi nevoilor diferite ale terapeuților și pacienților. De exemplu, forma semi trapezoidală poate facilita accesul la pacient din mai multe unghiuri, oferind în același timp o stabilitate excelentă.

Mesele de masaj pliabile din această categorie sunt o alegere excelentă pentru terapeuții care călătoresc sau pentru cei care doresc o opțiune de stocare convenabilă. Cu o greutate suportată de până la 180 kg, aceste mese de masaj sunt suficient de robuste pentru a fi utilizate într-o gamă largă de contexte, inclusiv în terapie fizică, acupunctură și multe altele.

Pentru profesioniștii în căutarea unui instrument de top, un pat de masaj electric sau pliabil din această gamă este alegerea ideală. Acesta combină toate caracteristicile de top, cum ar fi rigiditatea maximă a cadrului și capacitatea mare de suport a greutății, cu un design ergonomic și materiale de calitate superioară pentru confortul maxim al pacienților. Contactati-ne acum pentru a primi consultanta in alegerea patului de masaj potrivit. 

Fie că sunteți un profesionist experimentat in cautarea unui pat de cosmetica electric sau doar începeți în domeniul terapiei prin masaj, mesele din categoria noastră vă vor oferi tot ce aveți nevoie pentru a vă executa munca în cele mai bune condiții. Cu caracteristici excelente, inclusiv capacitatea de a susține greutăți mari, diferite forme pentru a se potrivi nevoilor dvs. și opțiunea de a alege un model pliabil pentru comoditate, nu veți regreta alegerea unei mese de masaj din această gamă. Indiferent de alegerea dumneavoastra, veți putea oferi servicii de masaj de cea mai înaltă calitate, îmbunătățind în același timp productivitatea și confortul dvs. de lucru. Mesele pentru masaj pe care le oferim sunt mai mult decât simple instrumente - ele sunt partenerii dvs. de încredere în călătoria spre succesul în domeniul masajului.

Convergența S.R.L.

Distribuitor exclusiv Franco&Fils.
Mese masaj  - Mese Kinetoterapie
Mese BOBATH
Str. Energiei, nr. 2B, loc. Petrești, 515850, Jud. ALBA
Contact
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram