MOBILIER ȘI ECHIPAMENTE MEDICALE KINETOTERAPIE

TABUREȚI

MĂSUȚE

SCĂRIȚĂ

HUSE

Contactati-ne pentru o oferta

+40 (740) 129 128

Echipamente kinetoterapie

Bun venit în secțiunea noastră dedicată mobilierului și echipamentelor medicale pentru kinetoterapie, de pe convergenta.ro. Am alcătuit această categorie cu gândul la nevoile specifice ale profesioniștilor din domeniul kinetoterapiei, selectând produse de cea mai înaltă calitate și funcționalitate.

Începem cu taburetele reglabile, un element central în orice spațiu de kinetoterapie. Acestea sunt proiectate pentru a asigura confortul terapeutului, permitând ajustarea înălțimii pentru a se potrivi perfect nevoilor fiecăruia. În plus, taburetele pentru manevre aduc o valoare adăugată, având un design ergonomic care facilitează accesul la pacienți și mișcările fluide în timpul sesiunilor de terapie.

O măsuță în formă de Z este un adăugat valoros pentru orice cabinet de kinetoterapie, permițând terapeuților să își organizeze eficient instrumentele și accesoriile necesare. Datorită designului unic, aceasta poate fi așezată convenabil lângă patul de kinetoterapie, optimizând spațiul disponibil.

Pentru cei care caută o soluție versatilă, măsuța pătrată este alegerea perfectă. Pe lângă rolul său de măsuță auxiliară, aceasta poate fi folosită ca un suport robust pentru anumite tipuri de exerciții de kinetoterapie.

În ceea ce privește reabilitarea, scărița noastră este un instrument indispensabil pentru îmbunătățirea forței și echilibrului pacienților. Fabricată din materiale de înaltă calitate, aceasta este concepută să reziste utilizării zilnice într-un mediu clinic.

Pentru a asigura igiena și durabilitatea paturilor de kinetoterapie, oferim huse speciale, realizate din materiale rezistente, dar în același timp confortabile și ușor de curățat.

În esență, categoria noastră de Mobilier și Echipamente Medicale pentru Kinetoterapie este un loc de încredere pentru a găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți practica de kinetoterapie. Suntem mândri să vă oferim produse ce îmbină calitatea, durabilitatea și funcționalitatea, toate gândite pentru a vă facilita munca și pentru a aduce cele mai bune rezultate în domeniul terapiei.

Convergența S.R.L.

Distribuitor exclusiv Franco&Fils.
Mese masaj  - Mese Kinetoterapie
Mese BOBATH
Str. Energiei, nr. 2B, loc. Petrești, 515850, Jud. ALBA
Contact
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram